• Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa

Harjoitussali

Harjoitussali toimii osana yksilöllistä fysioterapiaa, jolloin hoitava fysioterapeutti on ohjaamassa harjoittelua.

Fysioterapiajakson aikana on sali asiakkaan vapaassa käytössä osana kuntoutusprosessia. 

Harjoitussali toimii myös kuntoilukäytössä. Varaa ohjaukseen tällöin aika.

Salin laitteisto koostuu pääasiassa Norskin sekvenssilaitteistosta. Sekvenssiharjoittelu on norjalaisten fysioterapeuttien Hans Gunnarin ja Olav Evjenthin kehittämä uudentyyppinen, kokonaisvaltainen harjoittelumuoto, joka sopii kaikenkuntoisille: nuorille/vanhoille, tuki- ja liikuntaelinongelmaisille, kuntoilijalle, urheilijalle tai kenelle tahansa, joka on kiinnostunut kuntonsa ylläpitämisestä.

Kun voimaharjoittelu keskittyy yksittäisiin lihaksiin ja pyrkii kasvattamaan niiden kokoa ja voimaa, sekvenssiharjoittelu rakentaa kehoa kokonaisuutena ja antaa kokonaisvaltaisen, hyvän olon.

Sekvenssiharjoittelu rakentaa kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta yhtä aikaa. Se harjoittaa liikeratoja koko niiden liikeradoilla. Harjoitteet ovat toiminnallisia ja aktivoivat kokonaisia liikeketjuja samanaikaisesti. Tämän ansiosta harjoitettava lihaskunto on hyödynnettävissä jokapäiväisissä toiminnoissa. Vastaavasti samasta syystä ne eivät ole optimaalisia harjoitteita esim. kehonrakennustyyppiseen harjoitteluun. Harjoittelu on kuntopiirityyppistä, jonka johdosta se vahvistaa myös sydäntä ja keuhkoja nostamalla pulssin turvalliselle, pysyvälle tasolle. Tämän johdosta sekvenssiharjoittelu kuluttaa tehokkaasti kaloreita. Kuntopiiriharjoittelun ansiosta samalla, kun harjoitat tiettyjä lihasryhmiä, palautat samalla niitä lihaksia, jotka eivät ole juuri käytössä (ylävartalo/alavartalo). Tämä osaltaan tehostaa harjoittelua ja lyhentää harjoitteluun käytettyä aikaa erillisen palauttelun jäädessä pois. Täten syketasoa voidaan pitää koko ajan koholla.

Sali on avoinna joka päivä klo 08.00 – 21.00.

Ensimmäisellä harjoittelukerralla fysioterapeutti ohjaa harjoitteet ja annostelun.

Soita ja varaa ensimmäisen kerran ohjausaika!