• Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa
  • Yksilöllistä fysioterapiaa

Fysioterapia

Fysioterapiassa lähdetään liikkeelle suunnitelman mukaisesti. Terapian edetessä toimenpiteiden toimivuutta tarkastellaan kriittisesti ja tarvittaessa suunnitelmaa tarkistetaan tilanteen mukaisesti. 

Fysioterapeuttisia menetelmiä ongelmiin puuttumiseksi ovat mm. toiminnan tutkiminen ja toimintaa/toimintakykyä/terveyttä edistävä ohjaus ja neuvonta, manuaalinen terapia/mobilisaatio/manipulaatio, terapeuttinen harjoittelu, fasciakäsittelyt, akupunktio, teippaukset  ja fysikaalinen hoidot, kuten erilaiset sähkökipuhoidot, ultraäänihoidot, lämpö/kylmähoidot yms.

Fysikaalisilla sähkö- ja lämpöhoidoilla lievitämme kipua, parannamme aineenvaihduntaa, lisäämme ja ylläpidämme pehmytkudosten venyvyyttä ja rentoutta. Valitsemme vaivaasi lievittämään kulloinkin sopivimman fysikaalisen laitehoidon esim. interferenssi-, tns-, ultraääni- ja kylmähoidon tai pintalämpöhoidon.


leikkauksen jälkeen

Auron-ketjussa leikkausten jälkeinen kuntoutus toteutetaan viimeisimpiin tutkimuksiin ja Käypä hoito -suosituksiin perustuen. Olemme luoneet yhteisen hoitokonseptin yleisimpiin polven, olkapään, lonkan ja nilkan leikkauksien jälkeiseenFysioterapia kuntoutukseen. Tavoitteenamme on palauttaa asiakas takaisin työhön tai muuhun normaaliin elämään mahdollisimman nopeasti ja hallitusti.

Uudet suomalaiset tutkimukset antavat vakuuttavaa näyttöä siitä, että fysioterapia on usein leikkausta parempi vaihtoehto erityisesti olkapään ja polven kuntoutuksessa. Leikkauksen vaihtoehdoista kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

palaa..